Tjänster

Lagerhållning

AGNA erbjuder lagring av hela eller delar av ert sortiment, demomaterial eller vad det än må vara.
Vi anpassar lagringsmiljö, skydds- och låsklass efter önskemål. Vårt arbetssätt och lagringsmodell medger en smidig anpassning till eventuella variationer i lagringsbehovet, oavsett om det handlar om säsongsväxlingar, expansion eller att olika produkter har olika lageromsättningshastighet.

Plock och lego

E-handel, traditionellt lagerplock, containerplock eller cross docking – AGNA har resurser för att lösa både det praktiska, t ex orderplock, sam- och ompaketering, och det administrativa, t ex generering av följesedlar, fakturor, fraktsedlar och statistik.

Returhantering

Vi på AGNA känner vikten av nöjda kunder och vet att en affär inte är avslutad bara för att fakturan är betald.


I händelse av reklamation, ångerrätt eller byte kan det vara aktuellt med återtag. Väl skött blir det en bra service mot kunden. Vi kan hjälpa till med hela returhanteringen från upphämtning, kontroll, återföring i lager/destruktion och tillhörande administration.

Transport och distribution

In- eller utrikes, upphämtning eller distribution – tack vare vårt samarbete med flera väletablerade transportföretag tar vi emot och skickar varor till och från de platser som behövs.
Vi har goda erfarenheter av att ta fram transportupplägg som är anpassade specifikt för den enskilda kunden. Förutom förbättrad leveranssäkerhet, kvalitet och prisbild har vi genom detta även bidragit till minskad miljöpåverkan.

Logistikutveckling

Utöver att hitta lämpliga lagrings- och transportlösningar hjälper vi gärna till att se över hela logistikflödet, från administration och informationsflöden till val av förpackningar.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER